All around Europe

Hehe, ni har fått vänta länge på tågluffs bilder :P
La ju ut Hamburg senast, men nu får ni resten i ett och samma inlägg för annars kommer jag att glömma lägga in dom. Dock är alla oredigerade, men whatever ;)
 
Schweiz
Var inte så mycket till fots där, åkte mäst tåg. Men i Brigs tog vi en promenad på kvällen och såg hur fint det var och sen åkte vi alptåg, sjukt fin utsikt. Sen i St Moritz åkte vi upp på en alp och checkade in snön. Kommer inte ihåg om vi gjorde så mycket mer där :P Pictures here!
 
 
 
 
 
Milano
Var i en kyrka och bara kollade runt. Var bara där en dag så hann inte så mycket.
 
 
 
 

Venedig
Bästa staden! Lagom varmt, massa bad och underbara picniks :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Rom
Asso gud! Kunde inte ha varit varmare! 40+ och ingen vind, höll på att dö när vi kollade på colosseum och nån trädgård eftersom jag var smart nog att glömma solkräm. Kollade även på Cesars palats och kände mig så sexig när jag hade "turban"(mammas kofta dränkt i vatten) kring huvet när vi gick runt i stan. Checkade även in i Vatikanen och gick i ännu en kyrka(suck). Men Rom får ändå ett + för godaste pizzan ever! :D Även Leonardo Davinci museét var kul, fanns lite ventilation där ;)
 
 
 
 
Secilien
Jättefint ställe med lagom varm luft! Dock inte renaste badvattnet, men men. Det var så coolt att checka in en vulkan som fortfarande "lever". På kvällen fick vi ju tillochmed se lava reflekteras i luften när den hade små explotioner  i kratern. En upplevelse jag ALDRIG glömmer!
 
 
 
Genoua
Not sutch a big city, men dom har god glass o fina fiskar. Haha, nej men där var vi på Europas storsta akvarimun. Även Cristopher Columbus födelsestad så det var flera som klädde ut sig till statyer av honom utanför akvariumet.
 
 
 
 
Monaco
Drömmarnas stad! Älskar f*n det landet, ska lätt flytta dit när jag blir stor! Vi var bara där några timmar, kollade in casinot, badade, kollade på vakt ombyte och såg OTROLIGT MÅNGA AZUM BILAR! Arrrw, dom hade tillochmed en ferrari träff :O
Synd bara att det e så himla dyrt där så att vi inte kunde ta in på hotell :P LOVE THA CITY!
 
 
 
Paris
Ja, man kan inte klaga. Fick se eifeltornet blinka och kände bara att lyckan var gjord! :)
Jag älskar paris och kommer alltid göra.
 
 
Berlin
Det e faktiskt ganska kul där. Madame tussauds, europas största zoo, hollister, primark, dunk´n donuts osv. Hihi, I defenitly go back there sometime ;)
 
Thats it. Har varit otroligt roligt, men tror inte jag gör om det i första hand pga allt ryggont man fick för att släpa runt på min tuuuunga ryggsäck :P
Haha, sweden must get some from the other countries ;)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0