Nougat<3

Sorry, nu har jag inte skrivit på ett tag, men det är skola och jag är på stallet mycket. Men idag har vi varit på vallvandring med hela 7an (asso en promenad i skogen), så jäkla jobbigt! Sen stack jag ner på stallet och jag och ellen fixade med våra sköthästar och smörjde sadel o träns. Nu ligger jag o svullar marknads nougat och lyssnar på musik, kan det bli bättre avslut på dagen? ;) <33
 

good morning

Drar till skolan nurå. Kommer hem vid halvtre och hittar på inget speciellt, så skriver sen. Puss påer <33

DRa


Go´morron!

Heej!
Igår var jag på stallet och hoppade med kaninerna, det var jättekul och gick bra. Dock blir min kanin lite konstig när det är honor i närheten så han stänker(piss) och då kom det sjääälvklart på mina nya VITA byxor :P Så nu bor dom i tvätten ett tag.
Snart ska jag dra iväg till skolan och idag kanske vi kommer få våra datorer!!! HOPPAS!
Hihihi
Efter skolan ska jag till stallet o rida så ni får hare bra babes, xoxo <3
 

tysklands bilder

Bilderna från när vi var i Hamburg och hälsade på våra kompisar. Dock var det ganska regnit när vi var där, men vi var så vi spelade typ kort, men en dag vare sol och då följde jag med selma och fotade på hennes ridlektion :)
 

Söndag kväll

Har kommit hem från helgens läger. Har haft jätte kul! Vi har ridit, skött hästarna, berättat spökhistorier och kollat på twilight filmerna = en perfect helg ;)
Haha, nu kollar jag på amazing race och sen ska jag sova för jag är skittrött!
Imorgon ska jag till skolan och efter går jag direkt ner till stallet, dom har öppet hus som börjar klockan 5 med gratis ponnyridning och gratis hästochvagn tur så jag,cicci o ellen ska dit och visa upp kaninhoppning.
men aa.
Sen bara måste jag skriva hur glad jag blev när jag kommer hem idag och hittar the hunger games på bordet! :D Ska kolla på den någon dag med pappa(får inte öppna den själv :P) och sen kommer jag typ glo på den varje dag :D Löööv it!
 
Puss go´natt <3

Haajj :D

Asso skoldagen idag har varit helt ok. Hade idrott först och typ längdhopp och 60 meter. Fick bara övertramp på längd för att den elaka plankan var osynlig, men sprang 60 på 11.00 sek :D Glad chey ;)
Sen har jag haft min första tyska lektion, och trots att jag kan prata väldigt mycket så kan jag inte stava nåt typ så nu lär jag mig att stava siffror, weee C: Sen har vi typ haft svenska, våran lärare läser högt ur en bok som heter flugornas herre och vi ska typ lyssna på den och sedan skriva lite om vad som har hänt. Sen när vi har läst ut den ska vi få se filmen, azum! Sen har vi haft matte och har börjat jobba med statistik i böckerna.
Imorgon har vi prov dag :P Ska ha prov HEEELA dagen! (till 8:10 till 14:20) Kommer dööö!!!
 
Men efter skolan imorn så ska jag hem och packa och fixa lite och sen ska jag till delsbo och nu i helgen ska vi övernatta på stallet och ha ett riktigt läger = att vi ska vara uppe 7 på morron o ge hästarna frukost :P
Men kommer bli fett kul, ska ha med alla twilight filmerna och min data så vi ska kolla på dom o typ flumma ;)
Haaha, men det betyder att det inte blir ngt bloggande i helgen, om jag inte snor ciccis mobil, men det kke jag kan göra, vi får se. Puss, gonatt ! <3
 
 
Här kommer provsmak vad för bilder ni typ kan vänta er när jag kommer hem i ett flummt inlägg :
gangster Pippi, hihih :3

Skolstart

Idag började altså skolan igen :P
gick upp halv 7 imorse o fixa mig och sen kom Cicci hit och mamma körde oss till delsbo(ede/skolan). Sen gick jag i skolan då. Vi typ fick se oss omkring och fick veta om skemat o alla lärare och så fick vi skåp. Sen sista timmen fick vi skriva om oss själva och typ ad vi ville nå för betyg och typ vad vi ville bli när vi blir stora. Det var lixom allt vi gjorde idag. Sen åkte jag hem och fixade lite o sen kom ellen o cicci och vi tog med oss våra kaniner till delsbo, där åt vi pizza och jag köpte ett par nya skosnören(som är 2meter långa XD). Sen så åkte vi till hudik o fick ha kaninerna på pappas kontor en stund medans vi kollade lite på stan. Sen skjutsade pappa oss till hoppträningen. Det gick inte så jättebra för Tuzz(min kanin)märkte att det var massa honor överallt och skvätte urin hela tiden typ istället för att hoppa :P
Nu har jag kommit hem och ska typ lägga fram kläder till imorn och sen sova. Imorgon börjar vi med riktiga lektioner och har idrott första timmen, fridrott :P Blääää, kommer dö.
Men sen ska vi till stallet o rida och sånt(skötarläger). Puss på er!<3
 

Hopptävling - Rak & Krok

 
Hej älsklingar! Igår följde jag med Cicci när hon tävlade med sina kaniner i hoppning. This is the results:
 
 
KESO:
I rak(massa hinder på rad efter varandra) så fick hon många rivningar som ledde till 5 fel, därför fick hon inte hoppa final. I krok(en bana man sätter ihop så det blir massa svängar, nästan som hästhoppning men mindre komplicerat) gick hon däremot JÄTTE bra och hon fick bara en rivning i grundomgången och gick till final som ledande ekipage. I finalen gick hon felfri och vann och därmed fick hon en pinne(typ ett streck i en bok, när hon har fått 3 pinnar i medelsvår får hon börja hoppa svår.) :)  Keso tävlar på Medelsvår nivå.
 
GULIS:
Första tävlingen för gulis. I rak gick hon bra och fick 1 fel, sen gick hon till final och fick 3 fel och seg tid så tyvärr ingen placering. I krok gick det också bra och hon fick bara 1 fel, men gick dock inte till final för det var flera som var med i hennes klass och då var det 10 felfria som gick till final istället. Så det blev ingen pinne för gulis, men hon var jätte duktig ändå. Gulis tävlar på Lätt nivå. :)
 
Snart kommer Cicci hit och vi ska klippa klorna på kaninerna och sen så hittar vi väl på nåt. I efetrmiddag börjar skötarlägret på stallet så vi ska dit en stund också, dock ingen ridning, men genomgång osv. Hinner inte blogga när jag kommer hem, då ska jag duscha och sova, för imorgon börjar skolan.
Over and out. :)<3
 
 
 

Skolprojekt fotografering :)

Fotat bilder med skol tema eftersom skolan börjar på onsdag (:P). Haha, fett flumm, men vad gör man inte när man har tråkigt? Hade det inte regnat hade jag nog fotat kaniner, men det får ni bider på i morron kväll för imorgon ska jag med Cicci och fota när hon tävlar i kaninhoppning, ska bli askul. Btw så har hennes kaniner flyttat hem till mig också, så kaninerna tar över världen :3
Haha
Bilder:

Se vad vackert mitt skrivbord blev

Under alla papper, skrivböcker och pennor finns mitt fina skrivbord, och nu har jag städat fram det lagom till att skolan börjar och man kan behöva det =)

Glad tjej

Vet inte varför, har städat sen 10 men är man flumm så är man  :P

Sommar tipps

Nu när hallonen är fina så passar det asbra att plocka lite och ha dom i amerekanska pannkakor, och till det är det ett måste att ha glass och sirap. ASGOTT! Gjorde förra veckan. Resultat:
     

Ready to party plåtning

 
Modell:Mamma
Hår: Jag
Makeup: Jag

A diamond are a girls best friend

 
 
Fotat och redigerat lite bilder idag. Fick en ny ring av mamma idag och har en sen tidigare, så det blev temat på plåtningen ;)
 

Ny header :)

Min nya header, kan du inte se den tryck F5

Dålig uppdatering

Jag har märkt att det är dålig uppdatering, och det är helt enkelt för att jag inte riktigt hinner med bloggen just nu, lever lovet ut, skolan börjar på onsdag så nu passar jag på att vara med kompisar och sånna gejjer. Vet inte om det blir så jätte mycket bloggande när skolan börjat heller, ska tänka på alla läxor och sånt, men blir ju ändå mer eftersom jag kanske kommer få en data via skolan.
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag nog bara ta det lungt och typ hitta på nåt.
 
Bjuder på en arkivbild
 
 

Såhär blir det idag

Idag ska jag träffa Cicci och vi ska rida först. Sen trorja att vi ska träffa simone också o hitta på nåt. Sen sover jag hos Cicci också, det kommer bli grymt! Var aslängesen jag var med henne så. Men jag får se om jag bloggar från mobilen ikväll eller vad jag gör. Puss
 

Danmark bilder

Vet att jag skulle lägga upp bilderna för länge sen, men det har inte blivit av. Men nu kommer bilderna från danmark, första anhalten där vi bara stannade över kvällen från typ 4 på dan till 02:40 när vårat tåg kom. Vi gick på tivoli typ hela kvällen, så det blir mäst bilder därifrån som jag bjussar på :)
 

Fredagsmys en helt vanlig Tisdag :)

Har varit med Simone. Alex, Didrick o Richard idag, var med dom igår också(inte rikky) och vi typ bara chillar, spelar bilspel o hänger på skolan. Man kan ju tro att man längtar dit, bara 7 dagar kvar tills den börjar igen :P
Nu ligger jag o simone i sängen med varsin fredagsmys tröja och äter fredagsmys chips, det kallas minifredag ;) :D <3
Haha, imorn ska vi klippa gräset och bara ta det chill, hörs :)
 
 

Hej loves <3

Idag har jag varit med Simone, Alex, Didrick, Danne o Fanny. Vi har typ flummat o variit hos Alex o massa. Fast innan så kom Lovisa(min låssaskusin) och hennes familj o jag o simone fick vara barnvakt lite. Ikväll så sover Simone hos mig och imorgon ska vi vara med Didde(didrick) o Alex, kommer bli grymmt :D
Puss godnatt
Två sömniga tjejer här ;)
 

Har haft..

en grym dag och kväll med underbara människor. Nu ska jag o simone sova o imorn åker vi till frigge o e med alex o didrik ;) <33

Bästisfestis<3

Sitter hemma hos min älsade simone och vi typ dunkar musik och chillar! Älskar min saknade vän.  PUSS !
Ikväll ska vi på crusing med massa folk, men tills dess så är det bara vi som är och har det bäst<33
 
 
Älskar dig<333

This is me and my MyLittlePony shirt :D


Dagens outfit

Keps: Monaco
Tröja: Primark-Berlin
Shorts: Gina
Skor: Converse

Sommar sol :)

Nu lyser solen på och det är väl runt 20 grader ute, jag tycker att det är hyfsat kallt, men jag är ju van med 40 nu så ;) Har varit ute och plockat hallon idag och fixat lite här hemma. Imorgon så ska jag till Simone i delsbo och träffa henne o emma och kanske fler och vi ska på crusing.
 
Var ett tag sen Klara skickade in kommentaren, men svarar nu: Jag har inte hål i näsan, på bilden du såg så var det ett sår, det står om det längre bak. Tack för att du läser min blogg, kunde inte hitta om du hade en blogg, men om du har det så får du gärna lämna en kommentar till så kan jag kika in ;)
 
Nu ska jag börja ladda över bilderna från semestern så räkna med några ikväll ;) <33
 
Puss
 

Nymålade naglar

 
målat naglarna, tycks?
 
Btw, orkade inte kolla på filmen, spelade in den istället. Är jätte trött, gick faktiskt upp 4 imorse, nu ska jag sova. Nattii :) <33

@Hemmifrån :)

Nu e jag hemma och chillar. Vi har åkt o hämtat foxy och hon blev jätteglad av att se oss och för att hon fick komma hem. Sen har jag varit ute och gått och nu chillar jag framför TVn med min älskade dator som jag har saknat, ska snart kolla på wolfman. Bilder kommer ni få en hel drös i olika inlägg per ställe typ, men kommer inte ladda över bilderna till datan förens ikväll eller imoron. Nu ska jag dricka te.
 
Go´natt, skriver kke senare.
 
 

Sweden im hooome!!!!

Förlåt för låg uppdatering men har haft fullt upp. Igår avslutades resan perfekt med shopping på hollister och primark i Berlin, mamma o pappa fick pröjsa ;)
Haha, imorse tog vi flyget klockan 7 till Arlanda (=vi fick gå upp 4). Nu har vi kommit med tåget till Söderhamn och nu sitter vi på bussen mot Hudik, gud, längtar hem!
Bloggar mer när jag är hemma och har min beloved data ;) <3


Pappa har en snygg bakgrund o jag drar till Paris

Igår var jag i min älsklingsstad Monaco och kollade på bilar. Idag vid 13,00 åker jag till Paris. Excited!! :D


Snyggast Forever21- Elin

Från forever21


Snyggast(e) förklaringen- Elin

Haha jagvet, jag har tråkigt ;) det är därför det blir så många snyggast inlägg. Men jag tycker att dom är rätt bra för ni som läser får veta vad som finns och samtidigt veta lite mer vad det är för slags kläder jag gillar, och det är ganska varierat ;P haha, men det blir nog några till ikväll men vid halv ska vi ut och köpa glass och gå runt lite i Genua :)


Statistik

Statistiken är ju inte på topp, men i förrgår blev det extra fart på er läsare och det åkte upp en bit, fortsätt så! :*


Snyggast Hollister- Elin

Från hollister Inte så vanligt än, men sjukt snygga kläder. Deras butik finns i Stockholm och annars finns det i bl.a. Tyskland, därifrån har jag en tröja.


Snyggast Bikbok- Elin

Från bikbok


Snyggast Monki- Elin

Från Monki


Nails

Kom på att jag har glömmt att visa hur naglarna blev med mitt nya nagellack, dock lite avskavt nu, men man ser typ hur dom ser/såg ut :)


Snyggast H&M- Elin

Från H&M


Snyggast Gina tricot- Elin

Från Gina alltså


Tanke stund

Jag tänkte lite att nu när jag är på hotellet och får använda mig av pappas mobil för att blogga så kan jag lika gärna kolla igenom massa shopping sajter och då kom jag på att jag kunde göra snyggast från t.ex H&M och lägga upp dom snyggaste plaggen därifrån = sånt jag vill införskaffa ( tänkte att du också ska göra det fanny, även dom jag har gjort). Men först två ego bilder på mina vackra läppar ;)


Ok this is it

Ska dra till ett stort akvarium idag och sen imorgon ska jag till ett vattenland. SEN BLIRE MONACO! Ååååh! Jag längtar sönder! Hihi Hare bra älsklingar, snart kommer jag hem. Håll ut, endast 8 dagar kvar :)


RSS 2.0