Cupcakes
En med DU ÄR BÄST chocklad


Min mac cuppie


Och " applet "


Bye <33

R.I.P =(

Tyvärr så måste jag medela att mina små bebbar inte överlevde. Två hittade jag döda imorse och sen var dom andra döda när jag kommit hem. Jag tycker så otroligt synd om Hipp som måste undra vart dom är. Och vart det än e så har dom det säkert bra. <33


Den blå som jag hade tänkt spara <3


Och så en av dom tre vita/havanna
BYe bye <33


Header <3

Hej på er!
Nu sitter jag hoss Messan och hon har fixat en header till mej.
 Tycks?
Jag äällskar den!!


AJa, en liten länk till Messisen sen så räcker det för nuet XD

http://modemesinee.blogg.se/
Byeh byeh!


Idag = Kanindag. Eller..ngt neon

Jag var med kaninerna idag till klockan 4. Soppade ela golvet. Hittade kaninungar. Mockade och spillde hö så sen fick jag soppa igen XD
Men det var kul :)
Sen så hade jag ganska "coola" kläder idag i alla möjliga fäger. Svart, Vitt, Grön/Blå, Rosa och Gul.Weeh!

Bye bye <33

26 Februari..

.. föddes 4 små bebbar.

E. Humlevägens Batman


U. Ekfeldkids Hipp


Tyvärr inga bilder på ungarna ännu. =(
Eller jag har, men har ingen kabel till kameran så.. Ni får vänta.
Men om jag ska gissa färger på ungarna så e en blå wienertecknad eller möjligtvis svart eftersom den var väldigt mörk. Sen tror jag att två e antingen havanna wienertecknad eller vita och jag tror att en e blå brokad.


Någon som vill tinga?
Här e nyare bilder på föräldrarna:

Hipp:


Batman:Och till er som inte är lika stora kaninnördar som jag så lägger jag ut bilder på föräldrarna så att man vet på ett ungefär hur ungarna kan bli och färgerna är det bara att söka på på google.


Bebb-kramisar! <3

Lite jag dåh XD

Alla e samma bild, men med olika funktioner, och bäst av allt INGEN ORGINALBILD!
Jaah.. Det va det..
Ehh... MEn pease på er!>w<

Idah e det Fredag och skolan va... Jah, som vanligt. Fast vi slutade tidigare idag, man bah WEEEEI!


Jag bjussar på lite nyfotade bilder dåh! <33


LOLZ


Ohh! Everybody look at me! XD


Pözz pözz profil..


Weardo bild


JAAG!

Aja, ha´re bäst!


Pussis! <33

Who are who svaren..

Hehe... Det har dröjt lite, men här e det!

Bild1.PAPPA!Bild2. JAG!&

Bild3. ANGELINA JOLIE!Det var juh väldigt svårt, men alla gissade rätt på mig! Wee
Men inte visste jag att Angelina Jolie var så lik min mamma & PAPPA!?
Och att pappa var lik mamma. Aja.. Det var svaren dåh: HEhe!

Nu fixar jag och sorterar ALLA mina bilder ( SJUKT JOBBIGT )!Pözz pözz feat Loov <33

I <3 ME


Jah.. Nu sitter jag vid datan igen! Hehe
Kl 4 ska jag till stockholm så jag kommer inte kunna blogga i helgen=(
Och min kamera e paj så jag kan inte ta kort heller. =(
Men om jag träffar Malin så kanske jag kan skriva ett inlägg från henne och visa upp bäztizen! ;)

Aja, älskar halsbandet jag fick av izizen på Alla<3ns dag som det står I <3 ME på <33
LOVE ALL YOU! <3


LEDSEN!

Jag blir så ledsen när jag aldrig ( Nästan aldrig ) får kommentarer av er läsare. JAG VILL VETA VAD NI TYCKER!!!!!!

=(

HJÄLP TILL ER..

Som oxå ska ha prov om Gustav Eriksson KOMMER HÄR!!!!!!!!! Weeho!
HÄR NERE::
Gustav Eriksson (Vasa) föddes ca 1496 på Rydboholm norr om Stockholm. Som medlem av den högadliga ätten Vasa anslöt sig Gustav Vasa tidigt till kretsen runt Sten Sture den yngre i kampen mot Kristian II av Danmark. 1518 fördes han genom svek till fängsligt förvar i Danmark. Han lyckades dock fly och återkom till Sverige just när Kristian II hade besegrat Sten Sture. Genom att inte delta i Kristian II:s kröningsfest slapp Gustav Vasa att bli ett av offren för Stockholms blodbad. Istället försökte han uppvigla allmogen i Dalarna att göra uppror, vilket han till slut lyckades med när han valdes till deras hövitsman i januari 1521. Ett drygt halvår senare valdes han till riksföreståndare och blev då ledare för alla svenska styrkor som under befrielsekriget 1521-23 bekämpade Kristian II. Med hjälp av Sveriges första flotta, köpt på kredit från Lübeck, fick Gustav Vasa de resurser han behövde för att inta de viktiga slotten och föra kriget till ett lyckligt slut. När Kristian II avsattes även från Danmarks tron blev Gustav Vasa hastigt vald till svensk kung i Strängnäs den 6 juni 1523. Valet markerade den definitiva brytningen med Kalmarunionen.

De första tio åren av Gustav Vasas styre präglades av skulden till Lübeck som han hade ådragit sig, vilken blev en tacksam ursäkt för att ständigt kräva in skatter som även användes för att bekosta de legoknektar som han behövde för att hålla sig kvar vid makten. Det främsta hotet kom från resterna av det gamla Sturepartiet som ansåg att Sten Stures ättlingar förtjänade kronan mer. Gustav Vasas försök att med hjälp av reformationen lägga under sig kyrkans jord bidrog också att öka missnöjet bland konservativa bönder som fortfarande sympatiserade med katolicismen. försämrade hans handlingsfrihet. Med Västerås riksdag 1527 påbörjades reformationen i Sverige. Sturepartiets intriger och upprorsförsök i Dalarna 1524-1528 krossades dock obevekligt av Gustav Vasa. Med riksdagen i Västerås 1527 fick reformationen sitt slutliga genombrott varmed kyrkans jord drog in och dess politiska makt försvann. Indragningarna stärkte statsfinanserna men det mesta gick till högadeln vars stöd Gustav Vasa var beroende. Trots det så gjorde högadeln i Västergötland uppror mot kungens allt mer hänsynslösa politik 1529, vilket dock kvästes mycket snabbt av en kung som hade blivit expert på att bekämpa uppror. Konfiskationer av kyrkklockor ledde till ett sista uppror i Dalarna 1531 som bestraffades hårdhänt. Under 1530-talet var Gustav Vasas ställning mycket stark och skulden till Lübeck samt dess alltför förmånliga handelsprivilegier avskaffas genom Sveriges inblandning i Grevefejden 1534-36.

Centralmakten kom att stärkas under Gustav Vasas regering genom en välutbyggd statsförvaltning och att länsherrarnas tidigare så starka inflytande försvann. Det allvarligaste upproret mot Gustav Vasa återstod dock. Under Dackefejden 1542-43 var nämligen hela Småland kontrollerat av upprorsmännen och kungen hade tvingats att sluta flera vapenvilor innan han lyckades krossa det. Gustav Vasa tog lärdom av upprorets framgångar och byggde därför upp en nationell armé som kom att ersätta de dyra legosoldaterna samt nya slott som skulle stå emot eventuella framtida bondeoroligheter. Gustav Vasas livsverk fullbordades 1544 när valmonarkin avskaffades och kungatiteln blev ärftlig inom hans ätt. Med undantag av ett gränskrig mot Ryssland 1555-57 var de sista åren av hans styre lugna.

Gustav Vasa är kanske den mest betydelsefulla kungen i Sveriges historia och han har fått äran för att reformationen infördes och att Sverige förvandlades till en stark centralstyrd nationalstat. Man ska dock inte glömma att han förenade skicklighet med hänsynslöshet och att avsikten med hans reformer var att stärka sin egen makt. Det han uträttade var dessutom inte unikt för Sverige utan typiska företeelser under 1500-talet och skulle förmodligen ha skett även utan Gustav Vasa. Genom att införa ärftliga hertigdömen åt sina yngre söner förstörde han dessutom mycket av den starka stat han hade byggt upp. Den förste vasakungens bildning var inte heller imponerade och kulturellt innebar hans styre en tillbakagång.


GUSTAV VASA!!!!!!!!!!

OMG!
Jag har prov om Gustav Vasa på tisdag! Ett prov om en gubbe!!!!!!!!!!!
Här e hanOch här e han på en bild som jag har målat

Lite Loove bilder! <3 Från vackrast.se =)'BYE BYE <333

Min alla <3 dag!

Det var vell OK. Fick choklad av Izizen <33
sen gav jag bort en liten bit choklad till sötnozizen oxå! <33

Aja, inte såå mkt att säga =(
Men bild nu!


Bacon Tandkräm

Jag VILL HA!!!!! VILL HA VILL HA VILL HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( Om mina föräldrar ser detta så ska jag lova att borstatänderna JÄÄÄÄTTE NOGA. Typ en gång i minuten MINST!! ) Bara jag får tandkrämen!!!!!Hei!

Sorry att jag inte har uppat nu när jag varit sjuk.
Men har inte hafft ngt att skriv om eftersom allt jag har gjort är att slöa framför tv och suttit ngn
timme vid datan varje dag. Har ni hafft det bra? Saknizhar erh!  <33
Idag e jag någolunda frisk så tomorrow sticker jag till skolan igen och då är det underbara allahjärtansdag! <3 en STOOOOOOOR favvoritiz! <3<3<3<3<3<3

Allah måste få veta om min fantastiska dag som jag ska ha imorrn. Och det kommer OFC komma ut HÄR!!!!!!!!!!!!
WEEHOO!!!!! =)Jag bjussar på bilder från idag och ger alla en puzz tills imorrn! <33333333333


Bye bye <33

Yoggi squeeze

As god yoghurt asså. Och i en jätte bra förpakning. Fast tyvärr så har den inte kommit till affär ännu =(
Lääängtar tills dess.


Jag fick min av pappa. Han hade fått den på en messa.

Sjuk =(

Jag blev sjuk igår och jag har jätte svårt att sova. Igår vaknade jag halv 5 men somnamde om till klockan 5 i 6 och kunde inte somna om. Det är asdrygt. Idag vaknade jag 3 somnade om till 4 och sen sov jag till kvart i 7-Och jag skulle inte ens till skolan!!!!!!!!!!!!!Vill ha!

Typ senaste nytt som jag vÄÄÄRLKLIGEN VILL ha!Love Suck T-shirt <33


Men shit!

Hittat as mupp bilder från vännorter!!!


Looki looki! Nu skämms jag!Jääätte snygg! Jag påväg hem från finnland ^^Jag ser ju väääldigt intresserad ut, lite bekymmrad blick och allt!Muppast av alla elr vad?Man ser mig lite. Men det är min norska komis i rosa linne ilf..Asså man vill inte hoppa ner i havet! Det fanns juh brännmaneter där!
Fasst jag hoppade efeter ett tag ( Min pappa i vattnet )..Lilla mupp jag!


Bye bye <33


// Loov

O my gaaaawd

Glömmt berätta att jag sett en as bra film som ni bara MÅSTE se!
Ofc så är min favvo skådis Angelina Jolie med!


RSS 2.0