Ikväll händer det grejjer asso!

Ska dra till delsbo nu hem till Fanny ett tag och sen ska vi till frigge och vara med lite folk och sen ska vi hem till Alex.
Så hinner typ inte blogga mer idag, men hare bäst! :)

UTGÅNG

Drar ut och dagen firas med linnen från gina och jeans från cheap monday :)

B**CHES I´M HOME!!

Nu är jag(tror inte att jag säger detta) ÄNTLIGEN hemma i skogen igen och mår bättre än någonsinn!
Har haft det ganska skönt i dalarna, varit på en marknad i rättvik o sen åkte vi förbi peace and love innan vi åkte en sväng till karlskoga och sen blev det shopping i borlänge igår innan jag åkte hem. Köpte två linnen från gina och en tisha från H&M.
Idag kommer Fanny och jag ska väl njuta av solen och myggorna antar jag.
 
 
Bloggar senare, puss
 

Hope you're happy now ;)

Nu har jag gjort en 'dagens önskeoutfit' ! så hoppas du blir nöjd nu Elin ;)
 
 
 
som nu ser är det inga smycken / accesoarer men ärligt talat så tycker jag alltid att det ser för mycket ut på mig.... egentligen är det inte så specielt, förutom conversen då som gör att jag dreglar varje gång jag tittar på bilden... men jag antar att man inte behöver så mycket accesoarer om man är tillräckligt cool som man är ;)
 
 
// Malin <3

Nu bärdet av!

Strax kommer mamma med bilen och då ska vi bara packa in och sen så åker vi til da Dalarna.
Ikväll så ska vi kanske ta ett kvällsdopp och sen så sover vi hos min släkting när vi är där så.. Det kommer att bli bra. Men somsagt, Málin kommer att blogga om hon kommer ihåg det ;)
 
 
 
MALIN KOLLA NEDAN! ↓
Du ska skriva en dagens villha outfitt och gärna lägga upp en dagens outfitt annars får du skriva om vadduvill ;)
 
 
NI FÅR HA DET JÄTTE BRA NÄR JAG ÄR BORTA SAKNAR ER REDAN! :* <3<3<3<3<3<3
 
 
(arkivbild)
Saknar alla vänner där hemma som får dagarna att bli perfecta! <3333333
 
 

Grattis mormor! :)

Idag så fyller min mormor år och vi har haft ett litet kalas för henne och lite folk från släkten kom. Från mig, mamma, pappa och min morbror så fick hon en "fontän" som påminner lite om en choklad fontän så att det rinner vatten över en kant i en tunna ner i en större tunna som också svämmar över och då samlas det vatten i den största längst ner och så har man en pump så att det kommer upp till den översta sen igen.
Sen var vi hos Inger ett tag(jag mamma och annlouise) och nu har vi ätit och nu ligger  vi ännu en kväll i sängen och ska kolla på paradise hotell.
 
 
Imorgon åker jag och mamma upp på en mini semester till Dalarna och ska bada o shoppa lite så då kommer Malin att blogga tills på torsdag när jag kommer hem.
Hörs :) <3
 
 

Natti natti

Hej alla, ligger och kollar på paradise hotell med mamma nu. Vi har varit hos Inger med en bit av släkten och ätit och nu så är vi sjukt trötta. Men ni får ha en fin kväll så hörs vi :)

Go´morron

God morgon alla!
Blev lite bugg med mamma igår och ännu en gång så påminns jag av att jag har otrooooligt dålig kondis :S
Men kul var det iallafall, så det var ju bra.
 
Ligger fortfarande i sängen men ska strax gå upp, jag ska åka med Annlo och kolla på ballerina skor (i regnet).
Men aah, typ så, sen åker vi tillbaka till stugan och gör något roligt eller så. Men bloggar mer om det då.
 
Byyeee 
 
 
 
 

Glad Midsommar!

Hej och framförallt GLAD MIDSOMMAR alla läsare!
Idag har jag gått upp tidigt och klätt midsommarstången med björkris och blommor(asso inte helt själv, flera hjälpte till) och sen så har jag varit på "fest platsen" och tagit lotter osv, jag har vunnit två riktigt fina meloner (asso dör!) :3
 
Sen har jag och mormor varit hos hennes kompis och träffat folk och grillat och sen bjöd jag på min supergoda cheesecake! :D
 
Nu dunkar jag musik i stugan och väntar på mamma, när hon kommer så ska vi till fest platsen igen och vemvet jag kanske dansar lite med mamma(folkdans). Jag är faktiskt rätt duktig på det med tanke på att mina föräldrar har dansat länge, mamma sen hon var 7 och pappa vet jag inte. Men jag började dansa när jag var väldigt liten och mamma var min lärare och sen har jag åkt med pappa och hans "team" på vännortsträff varannansommar till Norge, Finland eller Danmark och då dansar vi rejält mycket, men det är faktiskt ganska kul när man vet hur man ska göra(jag ääälskar slängpolska och någon som jag inte vet vad den heter, men man flyger iaf) så det kanske jag gör ;)
 
Bjuder på massa bilder från idag :)
 
 

New pair of jeans

Har fårtt nya jeans av min gamel moster som hon köpte av en jobbar kompis för 25kr. Jag tycker att dom är assnygga och blev asglad. :)
 
Hihi, men aah... nu är strax cheesecaken klar och sen blire lite TV tittande innan jag somnar.
 
Nattiii
 
 
 

Kvällen innan midsommar

Hej!
Idag har jag och Malin varit i Flaten och badat och solat osv men jag har inte blivit ett dugg solbränd. :P
Sen var vi hos Malin ett tag innan jag åkte med mamma och mormor till Inger och åt amerikansk pizza ( yummy ) ^^
 
Nu ska mamma och jag baka cheescake (yummy#2) och sen tror jag att jag ska sova tidigt ikväll för jag ska upp innan 9 imorn och hjälpa till att klä midsommarstången.
 
Men hare så bra babes ♥
Förra midsommarn
 
 
 
 

Trevlig dag med Mormor och hennes kompis

Jahaapp, har varit med mormor och hennes väninna Kristina typ hela dagen när Malin åkte hem. Vi var och handlade frukt till deras korgar som ska vara första pris i lottgrejjen på midsommar i tre timmar typ o sen så åkte vi hem och åt världens godaste middag: Kalla kycklingköttbullar, fetaost, oliver och jordgubbar. Partajj!!
Nu ligger jag och chillar lite och ska strax kolla på paradise hotell( om danska verisionen har ett nytt avsnitt o annars gammla hederliga svenska ).

Men ja, så ser kvällen ut, ska nog inte ha datan igång sååå länge ikväll med tanke på att jag hade den till typ halv tre med Malin igår :P

Men iaf puss puss <3

   

   



Sommaren har anlänt


Har äntligen uppdaterat designen och nu är den iallafall lite sommrigare än förr, dock inte så bra header ännu, men den ska jag fixa nån annan gång :P Hehe, men nu är det iaf fixat :) tycks?

2012-06-20-foton

Var ju somsagt ute och fotade lite och här är resultatet







Ut på fotorunda


Bara sök på Malin Bohman

Googla Malin Bohman(Bilder) och få en najjs suprise ! :D


Not Another Tennmovie

Sitter med Malin och kollar på not another tennmovie och jag funderar på hur jag ska se ut ossovidare hehe.. Men iaf, asflúmm film så ;)

Men aah, kollar vidare nu, baajj <3


Skolavslutningen




Nu är jag här :D

Hej allesammans! :D
Nu sitter jag med datan hos mormor och kollar på TV :)
Har hittat sladd till min kamera så överför ca 10000000 bilder nu.
Men har tänkt såhär, ni behöver inga bilder från min klassresa för bilderna var så tråkiga och jag har redan skrivit vad jag gjorde där så det behövs inget mer(om ni inte tycker som mig skriv).
Men det blir andra bilder så oroa er inte för att det ska bli tråkigt.
Och som Malin skrev så har hon blivit gästbloggare på heltid vilket betyder om hon anser att det blir tråkigt om jag inte skrivit på ett tag så kan hon skriva eller om jag inte har tillgång till att blogga, så nu blire mycket skrivande :)

Hörs <3


Malin

Hej hej!
Nu sitter Elin och Facerapar min facebook !!! känns ju sådär asså!
hahah fast jag kan ju bara säga att jag förtjänar det typ ;)
ja såhär bdw så kommer jag att vara permanent gästbloggare här nu!!
// Malin <3

@Kristendommens hus

Nu sitter jag i kyrkan och pappa skämmer ut mig mer än lagom mycket :P
Har typ ätit tårta och ska snart åka hem trorja, eller ngt sånt. Tårtan var iaf fett god med vit choklad! :D

Hehe, hade ju typ tråkigt så tog massa mupp bilder till pappas mobil ;) hehe


EM resultat

Efter första halvlek slutade jag kolla på fotbollen igår för att jag kollade på film och allt jag vet är att England vann. Men hur mkt vann dom med? 2-1?? Skulle bli sjukt glad om ni skriver en kommentar om hur ställningen blev. Puss


Påväg till dopet

Nu är jag påväg till min kusin Tristans dop. Jag har min blommiga klänning från Gina som jag skulle haft på avslutningen egentligen och ett par vita skor från min gamel mormor. Var tvungen att lämna Nia skorna hemma pga att jag har sjukt ont i ena foten. Men aah, ikväll så kanske jag och Malin ska på bio eller något sånt, men vi hörs sen :*


EM

Sitter och kollar på fotbolls EM och lyssnar på när Tobbe o pappa snarkar. Idag spelar Sverige - England och självklart så håller jag på Sverige. Asso jag är ingen såndär nörd som sitter och glor på fotboll 24/7 men man kan ju kolla när Sverige spelar, eller??
Just nu ligger det 0 - 0 men det har bara gått 9,30min. HEJJA SVERIGE!!!




Btw hittade en asskön bild på we<3it ;)


New in

Mina nya älsklingar :)<33


@stockholm

Kom fram igår och då somnade jag direkt. Sen idag kom Malin och vi åkte till Farsta och shoppade lite. Jag köpte ett par blå shorts och ett vitt linne med text från Gina och en stickad tröja och en englands tröja från Carlings.
Så därför har jag inte hunnit blogga om bl.a. Skolavslutningen och klassresan. Men vet inte riktigt hur jag ska göra heller för jag har varit så klumpig och glömt överförnings sladden och mitt minneskort är gigantiskt så ah, vet inte men ska försöka annars blire massa bilder när jag kommer hem ;)

Men bloggar senare, puss


Sorry, men tror att det är tonåren ;)

Jag är hemskt ledsen men har inte orkat ladda över bilder eller blogga för jag har varit sjukt trött sen jag kom hem från klassresan och sovit hela dagarna.

Men imorn så har vi SKOLAVSLUTNING!!!!!
längtar som bara den!

Och efteråt så drar jag direkt till stockholm och är där så ja, men har ju med mig kameran och sånt så kan blogga bilderna från mormors data.

Men hörs kke lite imorn, pöwwss! <3333

image description


hemma

Kom hem igårkväll och somnade typ direkt o idag i skolan så hade vi filmdag vilket var skönt eftersom jag är sjukt trött !
Men ialafall, tror att jag ska fixa alla bilder från klassresan imorn så bara o kika efter det ;)

Haha, men denna får ni sålänge, våra bästa polare! :D


Suprise pappa!

Nu får du en överraskning när du startar din telefon för nu är bilden ändrad :)
Det är såru inte ska sakna oss så mkt


Asso tillfällig break up

SKREV FEL I FÖRRA INLÄGGET OCH VET INTE HUR MAN ÄNDRAR PÅ IPHONE, MEN DET SKA STÅ 1915 istället för 1950


Bodaborg

Spökhus nuber ono asso!
Dör typ och vi sk sova i det fucking placet!! OMFG!! Kommer inte klara natten. Det har varit ett barnhem förr o tror att det var typ 1950 någon gång det var det. Delar rum med Alicia ikväll så det är väl bra. Ikväll blire bad och imorgon så ska vi gå i cellerna och göra olika uppgifter o på kvällen så ska vi upp på spökvinden, ARWWW


AH, men iaf, ser ni hur jäkla äckligt huset ser ut eller?! O i rummen i huset så är det typ 1000 färger i man blir lite psykiskt sjuk.


That one thing

Bilderna


@himlabadet

Sitter på himlabadet, har badat hela dagen. Igår spelade vi laser game och det var ASROLIGT!!!! Älskare och måste göra det igen. Fast fick blåmärken på armarna efter västen, men men, smällar man får ta. Sen så chillar vi på hotellet o jag, malva o mesinee hade det grymmaste rummet ever :)
Snart så ska vi upp på södra berget och gå någon äventyrs stig, kommer bli fett azum. Bujssar på bilder från igår senare ;)


Drar iväg på klass resa

Nu drar jag o klassen iväg på klassresa till sundsvall o ikväll så står laser game på schemat :) Imorn så kommer vi att dra till himlabadet i bada. Men aha.. Puss puss<3


KILLER SWAG

Min nya jacka!
Mamma köpte den av Annie och Jessica och än så länge finns det bara ett exemplar :)









Min nya jeans jacka asso, tycks? :)

Ny jacka jao! :D

Har fått min KILLER SWAG jacka!
Sjukt grymm, tack mamma för att du köpte den!
Ska strax ut o fota min vackra jacka så får ni se sen ;)

Och denna jacka är det ENDAST jag som har! Dom gjorde bara en o ville inte göra fler så nu är den i mina händer ! :)<333


LOVE IT!


se ya soon ;)

Ledig idag



Sitter här med BOMBOMBOMBRUDARNA!! :D <33333





Sitter in my bed med Fanny o Simone o vi typ lyssnar på musik.
Vi har varit ute på frigge ett tag och typ haft boring, men aah, bara dom är nära så ler man ju iallafall :D
HHhihihihi, tror att i typ ska kolla på film sen eller något liknande typ, men aaah..
Mamma har snott min kamera och vi tänkte klä ut oss imorn men får kke ta min kompaktkamera då ;) hehehhe


Men aja, min data dör strax



PUSSSS!!!



Med och tävlar..

I ALICIAS blogg i en fototävling!
Var med du också;)

Jag tävlar med denna bild ↓

Bildbomb med Fanny&Elin :)<3

Make it nasty ;)<3









OH ja! ;)

Fanny&Elin

Hejjhopp!!!
Sitter med fanny o vi har gjort massa bus idag med bla Alex ;)

Hehe, men vi har iaf tagit bilder som kommer upp senare (A)
Aja, nu pallar jag inte blogga, pöws


"Jag bygger bygger upp du river river ner..

..Du gör mig så lack du vägrar ge upp. För klättrar klättrar upp o du drar mig drar mig ner vi måste ta ett snack hörru för du måste flytta på dig! "



KVÄLLS DUNK!!!!!!!!!




Så, sitter o dunkar musik o typ skickar låtar fram och tillbacks med Malin på spotify, fett flumm/kul :)
Heheeeee, men eehm.. Imorn så ere skola och bara därför så ska jag tröst äta lite glass strax inan jag drar mig till min vackra beiga kudde som det står Elin på :o hihihihihihih PÖWS <33333333333333





I LIKE TO MOVE IT!
WE LIKE TO PARTY!
SHE LIKE TO SHAKE IT!

Bor man i skogen så gör man

Det har regnat o så idag o vad gör man när det regnar?
Jo, man greppar vinterjackan o kameran och beger sig ut i skogen ;)













Pöss

Dagens outfit

Kör på en dagens outfit



Linne: Monki
Jeans: Cubus
Kofta: Från någons symaskin

Wannabes

Dom nya wanna be pringels chipsen.

Har inte smakat, men tror att pringels är 10000 ggr godare !


#6 Någon du inte kan leva utan

Om han dog skulle livet krossas. Han är inte alltid här, men tanken av att är därute och lever gör mig glad och jag älskar honom sjukt mycket!




Min lilla tjockis<333333333












#5 Någon som har fått dig gråta


Hur många gånger har inte föräldrar fått en att gråta när man inte vill gå och sova "tidigt" när man var liten? ;)

#4 Någon som gör dig glad


Malin! <3 Man kan inte vara en minut med henne utan att dö av skratt :D <333

Jag sitter här och har ätit lagom mycket socker...

.. från en tårtbit till frukost och en munk nu och jag vet inte, men humorn hamnar på topp ^^




Åh jo! Statistiken blir äntligen bra igen! :)


@ sängen

God morgon alla skönisar!
Nu har jag vaknat och varit ute med hunden och matat kaninerna. Öhm...
Idag ska jag nog bara latcha i soffan och kolla på film. En av filmerna som jag har bestämt att jag ska se är SPIRIT, asso häst filmen för jag tycker att den är sjukt fin asso ! Hehe det känns iaf flumm att vakna på morgonen och det första man säger till pappa är " Godmorgon, jag ska låna din telefon i blogga" asso döööör!!! Hhheheh


Men aa, nu ska jag väl snart dra mig upp och kanske äta lite tårta till frukost, vem vet ;)


Film Maraton

Har film "maraton" med pappa nu. Har kollat på smurf filmen, AZUUUUUUM!!!  Jag e kär i smurfarna, speciellt klump smurfen ;)
Hehe, o nu är det min FAVVO FAVVO film Dante´s peak(asso efter Twilight filmerna o Hungerspelen) :D

LOVE!

Men asso jag kom att tänka på en grejj o fipplade ihop denna bild. Tycks? ;)<3



I wanna be a Smurf!!!!





OH juste, satt o rimmade på saker o kom på världens bästa!

OMG I have to go and pee! :D IM AZUM!

Norskan


Bilderna från den norska 52-åriga kvinnans gård visar på mängder av nedgrävda hundkadaver och skallar med skotthål. Djurvårdsnämnden i Solör har vid flera tillfällen beslagtagit hundar och kvinnan har belagts med hundförbud i Norge. Nu har kvinnan bosatt sig i Sverige. Foto: Djurvårdsnämnden i Solör

52-åringen drev skräckkennel

Kvinnan har flyttat till Sverige – misstänks starta verksamhet

Den norska kvinnan drev en skräckkennel.

Hon är dömd för att ha kastat in en hundvalp i väggen så att den dog och flera skjutna hundar hittades i en gödselstack på hennes gård.

I sin frys hade hon 15 döda valpar.

Nu har hon flyttat till Sverige.

I mer än tio år har anmälningarna mot den 52-åriga norska kvinnan rasat in till norska myndigheter. Men inte förrän januari 2008 fanns tillräckliga skäl att genomsöka hennes gård extra noga. Och upptäckterna var oerhörda.

I en frys fann man 15 döda valpar. Om valparna lagts där före eller efter de dött har man inte kunnat reda ut. Men upptäckten gjordes efter ett tips till den norska djurvårdsnämnden från en privatperson som skrev att 52-åringen använde frysning som en avlivningsmetod.

Slängde valp i väggen

Kvinnan dömdes för att ha slagit ihjäl en valp genom att kasta in den i väggen. Valpen var tre veckor gammal vid tillfället och i rätten förklarade hon att den fått ett epileptiskt anfall och hon tvingats avliva honom då han skrämde de andra valparna.

– Jag vet att det låter väldigt brutalt, men jag slängde den en gång i väggen, sa kvinnan under rättegången.

Den döda valpen la kvinnan i en påse och slängde bland hushållsavfallet.

– Denna saken har en väldigt lång historia. Men hon har varit väldigt avancerad i sin misshandel. Vi har anmälningar som går 10-12 år tillbaka i tiden, säger Bente Langhelle som var ledare för Solörs djurvårdsnämnd när händelserna uppdagades.

Upprepade besök

Den norska djurskyddsmyndigheten Mattilsynet har gjort flera besök hos kvinnan och sammanlagt har man funnit 39 döda hundar på gården. På en av de avlidna hundarna fann man flera skotthål i nospartiet. Inget av skotten var dödande.

Åklagaren försökte bevisa att kvinnan i flera fall med sparkar och slag skulle haft ihjäl hundar, men fick inte med sig någon fällning.

– En vanskötsel är mycket lättare att bevisa än en misshandel. Ska man döma någon för att ha slagit en hund måste man nästan se det, säger Harald Överby, sektionschef för norska djurskyddsmyndigheten Mattilsynet.

Däremot dömdes hon bland annat för grov vanskötsel av hundarna och för att ha haft mediciner hemma som normalt bara en veterinär har.

Tvingades avliva

Vid ett av Mattilynets besök hos kvinnan tvingades man avliva tre hundar som varit människoskygga och uppträdde som vilda djur.

– De hade dåligt psyke, var osociala och livrädda för människor, säger Bente Langhelle.

I olika omgångar har hundar beslagtagits – bara vid första besöket tog man med sig 19 stycken. Som mest har hon haft 48 hundar samtidigt på gården.

Får aldrig ha hundar

52-åringen dömdes av tingsrätten till 60 dagars villkorligt fängelsestraff, 6 000 kronor böter och hon har förbjudits att någonsin äga hundar eller driva kennel i Norge. Hon överklagade domen, men varken den norska motsvarigheten till hovrätt eller Högsta domstol fann anledning att ta upp ärendet.

Hon har nyligen lämnat Norge och flyttat till en gård i Jämtland och har skaffat en ny hund. Hundförbudet som hon fått gäller bara i Norge, och flera personer som Aftonbladet pratat med tror att hon tänker starta verksamhet här.

Patrik Hallberg är ordförande i Svenska Ovcharka Klubben och har själv köpt en hund av kvinnan. En hund han tvingades avliva. Han har följt fallet noga genom norsk media.

– Jag har läst om hennes nya hem och sett bilder på alla staket hon satt upp. Det är en stor verksamhet på gång där. Men hon får bara inte fortsätta, säger han.

Svenska myndigheter har redan varit på den nya gården och inspekterat, men då hade 52-åringen bara skaffat en ny hund.

– Vi får inte döma henne på förhand, utan måste se på det som händer här. Men vi får ju ha täta oanmälda kontroller hos henne. Vill hon bedriva kennelverksamhet måste man söka tillstånd, säger Annika Hallin, handläggaren vid djurskyddsenheten vid länsstyrelsen i Jämtland.








USH mår illa av att läsa detta o veta att det är sant!

#3 Dina favorit låtar


#2 Dina favorit bilder

Key, favorit bilder, det finns många! Haha, men här är några! :)


Oh ja, hejj Elin....Elias mena jag! Och Malin

Får skratt attacker av den här bilden assoO!!!



Bästavän, alla bilder på dig gör mej glad men älskar smilet och den påminner mig om shwepsTROCADERO!



Och min vackra avramling

Så vackert lockigt hår man får av att vara ute i regnet :)





Jahapp, håret är ju lagom vackert (seriöst ) när man kommer in efter en prommis med vovvarna. Tack snälla regn! Så klistrade på ett leénde på läpparna och tog en bild.


Oh ja!

Såhär gåre när pappa lånar ut sin mobil ;) XD

Nu har jag snackat minnen med Malin och mår 100000ggr bättre än innan


Dunkar musik

Jag ska hoppa o dansa så mycket jag hinner och jag måste dricka mer så att minnet försvinner...

Jag e fjortis jag är glad, en sådan fjortis du vill ta. Klär mig tunt o hoppar runt, röker cigg o snackar strunt!


MIN NYA FAVVO LÅT! :D
Bara sök på fjortis dunk på spotify haha! Nej men asso diggar texten ;) <3

Och jaa, fjortis bilder :O





Have2Have

Funderar på om jag ska beställa skor härifrån! Dom är sjukt najjz, men fastnade mäst för Have2have skorna som var lite som jeffrey campbell skor fast mycke billigare och SJUKT snygga. Och det märket hade ballerinas också så ja, ska fråga mamma om jag iallafall kan köpa ballerinas där ;)

 


Jag är ju kär i leo mönstrat nu så ;) <3

NELLY PAKET :D<3

Åkte o hämtade mina beloved Nelly grejjer! :) hihihihihihi





Grejjer:


Mina skor!!!<3



och min KLÄNNING<3






Im so happy Im so glad.. :D<3



PUSS
Skolavslutning nästa ;)


Utfärd

Sen när jag kom hem bytte jag om och fixade håret osv. Hade jeans från Gina o linnet som jag hade haft tidigare(dock inte jeansen på bilden, kom på att det inte var en så bra ide med vita jeans).
Sen drog jag o Fanny ner till skolskogen och träffade Alex, Robin, Danne, Sebbe, Andres o Rikky och hade kul i några timmar ;) Sen så stack jag hem vid 10 o kollade på Castle(deckar serie ) till typ halv 1, då gick jag o somnade i min lilla säng ;) hehe





såja, gårdagen :)

Vi fick åka till svågadalens skola o spendera dagen där o leka massa lekar osv. Men deras pommes som vi fick till lunch var as goda med lite krydda på :)

Dagen till ära firade jag med dubbla linnen från jag vet inte vart och champion mjukisar :D



Can you belive me when I say Im sorry <3

Sorry bloggen men kommer inte kunna blogga allt idag för min data stängs av om en kart o har inte hunnit ladda över bilder så ni ¨får mer detaljerat osv imorn, men jag har hämtat ut mina saker från nelly, sminkat mig (suprise) och sen nu på kvällen har jag varit med Fanny, Alex, Robin, Anders, Sebbe, Danne o Rikky.

Men ahh.. som sagt så bloggar jag mer imorn när jag hunnit fixa över bilder och redigerat dom osv.

Puss :)


RSS 2.0