Hopptävling - Rak & Krok

 
Hej älsklingar! Igår följde jag med Cicci när hon tävlade med sina kaniner i hoppning. This is the results:
 
 
KESO:
I rak(massa hinder på rad efter varandra) så fick hon många rivningar som ledde till 5 fel, därför fick hon inte hoppa final. I krok(en bana man sätter ihop så det blir massa svängar, nästan som hästhoppning men mindre komplicerat) gick hon däremot JÄTTE bra och hon fick bara en rivning i grundomgången och gick till final som ledande ekipage. I finalen gick hon felfri och vann och därmed fick hon en pinne(typ ett streck i en bok, när hon har fått 3 pinnar i medelsvår får hon börja hoppa svår.) :)  Keso tävlar på Medelsvår nivå.
 
GULIS:
Första tävlingen för gulis. I rak gick hon bra och fick 1 fel, sen gick hon till final och fick 3 fel och seg tid så tyvärr ingen placering. I krok gick det också bra och hon fick bara 1 fel, men gick dock inte till final för det var flera som var med i hennes klass och då var det 10 felfria som gick till final istället. Så det blev ingen pinne för gulis, men hon var jätte duktig ändå. Gulis tävlar på Lätt nivå. :)
 
Snart kommer Cicci hit och vi ska klippa klorna på kaninerna och sen så hittar vi väl på nåt. I efetrmiddag börjar skötarlägret på stallet så vi ska dit en stund också, dock ingen ridning, men genomgång osv. Hinner inte blogga när jag kommer hem, då ska jag duscha och sova, för imorgon börjar skolan.
Over and out. :)<3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0