Mode M.M

Perfekta kurvor:
Kate Winslet såg fantastisk ut i den först. Sedan ville alla ha den. det handlar såklart  om det optimala partyplagget: " Bodycon" - klänningen som ger kurvor på de rätta ställena. Orginalet är av kroppskramande elastan och uppfanns av modeskaparen Herv'e Léger i slutet av 80-talet. den här sesongen landar bodyconmodet på en fest nära dig. Och självklart behöver du inte ruinera dig för att bli Hollywood-chic. En väl vald korsett under stretchklänningen trollar fram de perfekta formerna.






Florida fun:
I mitten av oktober öppnade H&M sina 2 första Floridabutiker i Seminole Town Center och Florida Mall, Orlando. Solskensstaten med sina underbara stränder är perfekt resmål för den som vill fly vinterkylan - i verkligheten eller fantasin.







September 200: Style.com går live:
Sajten vände upp och ner på modevärlden genom att göra catwalkvisningarna tillgängliga på nätet - med en gång och för alla med en uppkoppling.






Avklippt...Gäsp:
Chilla med saxen - alla DIY-plagg behöver inte vara kort-korta och fransiga. kapade jeans-shorts är inte ens kul på Kate Moss längre.




// Elin <33

Kommentarer
Postat av: Maalin<3

tjobree haha;)



jag fattar ingenting av vad du skrev:S neej mm vah?? neej nopp jaa loov . se han har verkligen 3 hjärnceller mm

neej jo men inte nuu snart typ aa vet ehe aha fondation på läpparna?? man tar ju indominsalva!! hon kan ingte aahaa en det e dom ju inte mm neej det blir ju bara fult mne typ gina o hm e ju skitbra klart man shoppar på dom!!

2010-06-22 @ 18:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0